Kuka olen?

Olen Sanna Leinonen, kaskislainen erityisopettaja ja yrittäjä, sekä ikuinen tamperelainen. Olen kouluttaja, tiimivalmentaja, koulutusviennin asiantuntija ja intohimoinen koulutuksen kehittäjä sekä sosiaalisesti kestävän koulun puolestapuhuja.  

Innostun uusista asioista ja ilmiöistä, saan voimaa kehittämisestä ja uudistumisesta ja näen meidät kaikki osana sosiaalista koneistoa, joka voi toimia vain yhdessä. Vahvuuteni on nähdä kokonaisuuksia ja innostaa muita. 

Vuosia sitten uppouduin oppikirjailijan tehtävään ja kieliyhdistystoimintaan. Päivätöissä lukiossa paneuduin yrittäjyyskasvatukseen ja verkko-oppimisen kehittämiseen. Sen jälkeen fokus on vähitellen vaihtunut koko kouluyhteisön kehittämiseen ja erityisesti organisaation muuttamiseen.  Käymäni tiimivalmentajakoulutus avasi silmäni lopullisesti yhteisön voimalle.

Kuvassa Sanna Leinonen.

Olen valmentanut oppilaitoksissa erilaisia tiimejä ja yksittäisiä opettajia ja rehtoreitakin nyt jo 7 vuotta. Olen kouluttanut itseäni jatkuvasti ja sekä tuotekehittäjän tutkinto, että työ- ja organisaatiopsykologian opinnot ovat auttaneet minua rakentamaan valmennuksia, jotka perustuvat sekä tieteellisen tietoon, että omiin kokemuksiini erilaisista oppilaitoksista. 

Tarvitsetko kouluttajaa tai valmentajaa? Ole yhteydessä ja mietitään, miten voin olla teille avuksi!

Lisää infoa taustastani löydät LinkedInistä.

Yhteistyössä: