Kuka olen?

Olen Sanna Leinonen, nokialaistunut lukion erityisopettaja ja yrittäjä, sekä sydämessäni ikuinen tamperelainen. Olen kouluttaja, tiimivalmentaja, koulutusviennin asiantuntija ja intohimoinen koulutuksen kehittäjä sekä sosiaalisesti kestävän koulun puolestapuhuja.  

Innostun uusista asioista ja ilmiöistä, saan voimaa kehittämisestä ja uudistumisesta ja näen meidät kaikki osana sosiaalista koneistoa, joka voi toimia vain yhdessä. Vahvuuteni on nähdä kokonaisuuksia, innostaa ja haastaa muita. 

Vuosia sitten uppouduin oppikirjailijan tehtävään ja kieliyhdistystoimintaan. Päivätöissä lukiossa aiemmin paneuduin yrittäjyyskasvatukseen ja verkko-oppimisen kehittämiseen. Sen jälkeen fokus on vähitellen vaihtunut koko kouluyhteisön kehittämiseen ja erityisesti organisaation muuttamiseen.  Käymäni tiimivalmentajakoulutus avasi silmäni lopullisesti yhteisön voimalle. Yksittäinen opettaja voi muuttaa vain omaa toimintaansa, rakenteiden muuttamiseen tarvitaan koko yhteisöä.

Kuvassa Sanna Leinonen.

Olen valmentanut oppilaitoksissa erilaisia tiimejä, yksittäisiä opettajia ja rehtoreitakin vuodesta 2015. Olen kouluttanut itseäni jatkuvasti ja sekä tuotekehittäjän tutkinto, yritysneuvojan tutkinto, että työ- ja organisaatiopsykologian aineopinnot (UEF) ovat auttaneet minua rakentamaan valmennuksia, jotka perustuvat sekä tieteellisen tietoon, että omiin kokemuksiini erilaisista oppilaitoksista. 

Tarvitsetko kouluttajaa tai valmentajaa? Ole yhteydessä ja mietitään, miten voin olla teille avuksi!

Sanna

Lisää infoa taustastani löydät LinkedInistä.

Yhteistyössä: